Your address will show here +12 34 56 78

Биди дел од BeActive Day
BeActive Day е најактивниот ден од годината и ден кога се слави физичката активност и нејзината улога во Македонија. За првпат во Македонија овој ден го организираме со надеж да стане традиција и ден кога луѓето од сите возрасти, различни социјални и етнички структури и со различни физички способности се здружуваат во прослава на фитнесот.

Оваа година за првпат кај нас BeActive Day ќе биде одржан на 24 септември 2020 год. и ќе значи заеднички пристап кон организирање голема национална кампања во која фитнес центрите, клубовите, организациите ќе ги отворат своите сали и ќе дадат бесплатен пристап до нивните услуги со цел да го популаризираат фитнесот и физичката активност во своите заедници.

Ова е ден кој ќе ја обедини нацијата во една голема цел, а тоа е промоција на физичката активност и здрав и активен живот за сите. Оваа година за првпат сакаме да ја покажеме моќта на физичката активност во прослава на фитнесот кој може да не обедини како нација.

Овој настан треба да не потсети дека физичката активност треба да стане наше ново секојдневие кое ќе ја промени нашата рутина и ќе не насочи кон долготраен и здрав начин на живот.

BeActive Day традиционално се одржува во сите Европски земји, а своите почетоци ги бележи во Британија каде што фитнес секторот се обединува во национална акција веќе 7 години.

Зошто да станам дел од BeActive Day?

Оваа иницијатива ќе ви даде можност да станете дел од една голема приказна и да станете првите партнери што ќе ја препознаат значајноста на BeActive Day. Дополнително, оваа кампања ќе ве направи повидливи во вашата заедница преку голема национална акција, поддржана од организаторот и ќе ве истакне како промотори на вистински вредности. BeActive Day може да стане ваша приказна доколку вие го одберете тоа!

Големи Цели

Приклучете се на кампањата и остварете ги вашите големи цели. Станете дел од BeActive Day и пренесете ја вашата фитнес порака до сите.

Сертификат

Станете партнер на оваа иницијатива и добијте сертификат за парнерство поддржан од EuropeActive.

Фитнес Тренер

Стани дел од европското семејство и мрежата на фитнес тренери кои го промовираат BeActive Day.

Учествувај или организирај настан

Секој може да стане дел од BeActive Day! Доколку сте индивидуален фитнес тренер, фитнес клуб, училиште, наставник/чка по физичко образование или пак фитнес ентузијаст/ка можете да се приклучите кон оваа важна иницијатива.

Кликнете на линкот за Приклучи се! (погоре на страната) и следете ги чекорите за регистрација на вашата активност. Вие и вашата активност ќе добиете национална видливост и ќе станете дел од ова големо фитнес пријателство.

Бидете креативни во изборот на активност. Било кој вид на промоција на физичка активност и здрав живот може да стане дел од оваа иницијатива. Можете да изберете прошетка со брзо одење, трка низ паркот, вежби за загревање или интензивни фитнес вежби, планинарење или освојување на планински врв.

Во вашата активност може да вклучите многу луѓе или пак да одберете да бидете сами промотори на наионалниот фитнес ден. Бидете во контакт со нас со цел да добиете видливост и употребете ги хаштазите: #Фитнесзначи #LetsBeActive #Фитнесден
Скопје

23

September

2023

Активности за деца – Вања Врдинова и Ивана

Скопје 2023 0

23

September

2023

Јога – Yoga & Fitness Studio “Ljubi”

Скопје 2023 0

23

September

2023

Фитнес – Play Fit Move

Скопје 2023 0

23

September

2023

Зумба – Бранимир Бранкица

Скопје 2023 0

23

September

2023

Уметничко лизгање – Клуб Лебед

Скопје 2023 0

23

September

2023

Јога – Inside Joga

Скопје 2023 0

23

September

2023

Физички активности за деца – Нена – Наставник

Скопје 2023 0

23

September

2023

КИК БОКС И ФУНКЦИОНАЛЕН ТРЕНИНГ – КБК Работнички Адора

Скопје 2023 0

23

September

2023

КОРЕКТИВНА ГИМНАСТИКА – ПОЗИТИВА

Скопје 2023 0

23

September

2023

Игри без граници – Симон Трајковски

Скопје 2023 0

23

September

2023

Мини трка – AK Korruners

Скопје 2023 0

23

September

2023

Јога – Yoga & Fitness Studio “Ljubi”

Скопје 2023 0

23

September

2023

Возење на велосипеди – SportInn

Скопје 2023 0

23

September

2023

Кружен тренинг за деца – FitBody

Скопје 2023 0

23

September

2023

Full Body – Rituals

Скопје 2023 0

23

September

2023

Вежби во вода – Sky Wellness

Скопје 2023 0

23

September

2023

Зумба – Sonrisa Debar Maalo

Скопје 2023 0

23

September

2023

Фитнес едукација за деца – MaxFit

Скопје 2023 0

23

September

2023

Јога – Kensho

Скопје 2023 0

Охрид

Битола

Куманово

Прилеп

Штип

Струга

Берово

Кратово

Неготино

Крива Паланка

Валандово

Кочани

Гостивар

Кичево

Свети Николе

Виница

Скопје

23

September

2022

Микс Аеробик – Елена Златановска Муратовска – 070/386-117

Скопје 2022 0

23

September

2022

Кик Бокс – Јован Titan Pro – 078/218-617

Скопје 2022 0

23

September

2022

Јога, денс, медитација, зумба, играње, total body workout, ultimate bag workout – Бранимир Бранкица – 071/968-582

Скопје 2022 0

23

September

2022

Фитнес Менаџмент – Даријан Promo Health – 070/257-311

Скопје 2022 0

23

September

2022

Фризби – Симон Трајковски – 070/496-252

Скопје 2022 0

23

September

2022

Total Body Workout – Елена Бубало – 078/344-897

Скопје 2022 0

23

September

2022

Јога – Inside Yoga – 078/755-824

Скопје 2022 0

23

September

2022

Теретана, Дитнес Центар – Наде – Sinergy – 075/376-835

Скопје 2022 0

23

September

2022

Фитнес за Деца – Нена Ѓорѓиевa – 078/305-953

Скопје 2022 0

23

September

2022

Персонален Тренер – Сања Костуранова – 070/319-129

Скопје 2022 0

23

September

2022

Фитнес – Џоле Плае Фит Мове – 071/377-917

Скопје 2022 0

23

September

2022

Отворен Ден со Повеќе Настани – Пилатес Поинт – 077/761-777

Скопје 2022 0

23

September

2022

Full Body Workout – Online – Марина – 070/220-429

Скопје 2022 0

23

September

2022

Корективна Гимнастика – Кате – Позитива – 077/930-652

Скопје 2022 0

23

September

2022

Уметничко Лизгање – Клуб Лебед – 075/622-289

Скопје 2022 0

23

September

2022

Кик Бок и 3 Настани со Кросфит – Димитар Ѓорѓиев – 076/704-330

Скопје 2022 0

Куманово

Битола

Прилеп

Велес

Штип

Охрид

Струга

Кавадарци

Тетово

Гостивар

Кочани

Берово

Виница

Кратово

Неготино

Крива Паланка

Ранковце

Валандово

Маврово и Ростуше

Скопје

24

September

2021

20:00 – Power Pilates – PowerHouse Pilates – 070/228-840

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Зумба – Бранимир Бранкица – 071/968-582

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Зумба – Sonrisa – 071/323-460

Скопје 0

24

September

2021

09:00 – Пилатес – For Life – 071/273-982

Скопје 0

24

September

2021

10:00 – 22:00 – Функционален Фитнес – Rituals – 078/281-090

Скопје 0

24

September

2021

17:00 – Krosfit – Fit Hub – 070/206-317

Скопје 0

24

September

2021

19:00 – Кик Фит – Fierce Fitness – 070/227-929

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Kangoo Jumps – Jump Up – 078/290-429

Скопје 0

24

September

2021

17:00 и 18:00 – Функционален Фитнес – Fitness Land – 070/221-997

Скопје 0

24

September

2021

19:00 – Кросфит – Crossfit Skopje – 078/804-353

Скопје 0

24

September

2021

19:00 и 20:00 – Зумба и Аеробик – Dancers United – 070/214-561

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Степ Аеробик – Тања Without Limits – 078/232-201

Скопје 0

24

September

2021

17:00 – 18:00 – Кетебел – Сања Park Fitness – 070/319-129

Скопје 0

24

September

2021

Позитива Плус Еден

Скопје 0

24

September

2021

Корективна Гимнастика – Позитива – 077/930-652

Скопје 0

24

September

2021

Теретана – Филип Lifestyle – 075/336-764

Скопје 0

24

September

2021

19:00 – Zoom Fullbodyaerobic – Марина Fullbodyaerobic – 070/220-429

Скопје 0

24

September

2021

07:00 – 17:00 – Отворен Ден – Наде Synergy – 075/376-837

Скопје 0

24

September

2021

17:15 – Јога за Трудници – Мартина Димитров (Yoga with Martina) – 077/771-218

Скопје 0

24

September

2021

17:30 – Body Burn – Надица Јовановиќ – 071/832-305

Скопје 0

24

September

2021

до 17:00 – Кик Бокс и Функционален Тренинг – Димитар Ѓорѓиев

Скопје 0

24

September

2021

17:30 – Body Burn – Софија Манчева

Скопје 0

24

September

2021

Benchpress, Натпревар со Протеини – Марио Јовановски

Скопје 0

24

September

2021

18:00 и 19:00 – Total Body Workout – Елена Бубало

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Кросфит – Атанас Михајловски

Скопје 0

24

September

2021

Тенис – Зоран Сивевски – 070/810-279

Скопје 0

24

September

2021

Повеќе настани – Општина Карпош

Скопје 0

24

September

2021

17:30 – Body Burn – Рената

Скопје 0

24

September

2021

16:00 – 17:00 – Тренинг – Клуб Лебед

Скопје 0

24

September

2021

17:00 – Водно Kачување – Елена . Микс Aеробик

Скопје 0

24

September

2021

09:00 – 10:00 – Пируети на Суво – Клуб Лебед

Скопје 0

24

September

2021

Eat the Beat Ilija

Скопје 0

24

September

2021

19:00 – Микс Аеробик, Online – Лазар – 078/441-235

Скопје 0

24

September

2021

Vitality Studio

Скопје 0

24

September

2021

19:15 – Kineticks – 070/218-439

Скопје 0

24

September

2021

18:30 – Attack – Top Forma – 076/230-563

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Функционален Фитнес – Play Fit Move – 071/377-917

Скопје 0

24

September

2021

18:00 – Active Pilates – Pilates Point – 077/761-777

Скопје 0

21

July

2021

Семинар за Национален Фитнес Ден

Скопје 0

Куманово

Ростуше

Тетово

Охрид

Крива Паланка

Велес

Кавадарци

Неготино

Кочани

Битола

Радовиш

Прилеп

Штип

Струга

Струмица

Валандово

Гевгелија

Виница

Берово

Кратово

Online

Контакт