Your address will show here +12 34 56 78
ПРИКЛУЧИ СЕ!
Вашиот настан за BeActive Day може да биде од различен карактер – од отворање редовен час за фитнес, бесплатен тренинг за нови членови, уривање светски рекорд, прошетка за ручек, сесии за пред и после работа или цел детски натпревар и вежба.

Регистрирањето на вашиот клуб или фитнес центар е лесно, а ние ќе ви помогнеме во процесот да организирате фантастичен настан со кој ќе можете да ја вклучите јавноста и да создадете ,,бум’’ во локалните медиуми.

Дури и ако вашиот настан не е отворен за јавноста, сепак можете да се регистрирате овде за да станете дел од големата промотивна кампања и да обезбедите видливост за вашиот клуб или фитнес центар.

Чекор 1: Регистрација на меил адреса со ваши информации и интерес за учество
nationalfitnessdaymk@gmail.com

Чекор 2: Почекајте потврден меил и одговорете на прашањата што ќе ви следат

Чекор 3: Следејќи ги упатствата на кампањата станавте дел од голема приказна – BeActive Day.

За сите информации стапете во контакт со нас најпрвин на
nationalfitnessdaymk@gmail.com или на тел: 078 443 498