Your address will show here +12 34 56 78
Надица Јовановиќ
Групен и персонален HIIT тренер.

Поранешна атлетичарка која цел живот се занимава со спорт. По завршување на својата професионална кариера Надица се посветува на креирање на своја Burn It Up програмa која се состои од вежби кои ќе ти помогнат да ја подобриш твојата сила, издржливост, кондиција и да ги стигнеш твоите фитнес цели. Програмата содржи и практични совети кои ќе ти помогнат да креираш здрави навики поврзани со исхраната и со начинот на живот и како да ги одржиш истите во секој момент. Големата пасија која ја има Надица кон фитнесот и кон движњета на нашето тело е она кое и помага во креирање на разновидни тренинзи. После секој тренинг ќе се чуствуваш посилен, поиздржлив и ќе научиш некое ново движење кое твето тело ДА го може! Го обожава чувството кога предизвикува луѓе да преминат преку своите лимитирачки граници и да ги осознаат сите можности кои им ги нуди нивното тело. Фитнесот конбиниран со здрава балансирана исхрана е нејзин начин на живот. Можеме да постигнеме се што ќе посакаме!